تاریخ انتشار
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۱۵
کد مطلب : ۴۲۰۴۴۱
سخنگوی وزارت بهداشت:

آمار مبتلایان کرونا در کشور به 95646 نفر رسید / مرگ 6091 نفر بر اثر کرونا

۰
آمار مبتلایان کرونا در کشور به 95646 نفر رسید / مرگ 6091 نفر بر اثر کرونا
کبنا ؛رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۹۵ هزار و ۶۴۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۶ هزار و ۹۱ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز جمعه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: در ۲۴ ساعت گذشته، هزار و ۶ مورد ابتلای قطعی و جدید به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و با این حساب تاکنون ۹۵ هزار و ۶۴۶ مورد ابتلا به این بیماری در کشور ثبت شده است.
وی ادامه داد: تاکنون ۷۶ هزار و ۳۱۸ نفر بهبود یافته‌اند و از این بیماری فارغ شده‌اند.
جهانپور گفت: ۲ هزار و ۸۹۹ نفر از مبتلایان به این بیماری در بیمارستان‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۳ نفر از هموطنان مبتلا به این بیماری را از دست دادیم و با این حساب، آمار فوت شدگان ناشی از ویروس کرونا در کشور ۶ هزار و ۹۱ نفر تا این لحظه است.
وی ادامه داد: با تلاش همکاران ما در نظام آزمایشگاهی کشور، تاکنون ۴۷۵ هزار و ۲۳ مورد تست PCR کرونا انجام شده است.
جهانپور گفت: امیدواریم مردم با روند مدیریت بیماری کووید ۱۹ در کشور همکاری کرده و با مراعات نکات بهداشت فردی و عمومی با این مسیر همراهی کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1